AcasăPoliticaBlaga, primele precizari dupa aparitia stenogramelor: Un moment peste care va trebui...

Blaga, primele precizari dupa aparitia stenogramelor: Un moment peste care va trebui sa trecem

Mai impaciuitor decat s-ar fi asteptat multi, Vasile Blaga, presedintele PDL-ului si copresedinte al noului PNL, afirma ca momentul stenogramelor aparute in presa, si din care a reiesit, printre altele, ca vechii liberali au facut aceasta alianta doar pentru alegeri, trebuie depasit, in vederea punerii in practica a proiectelor comune ale celor doua formatiuni.

De altfel, Vasile Blaga nu a vrut sa dea detalii in privinta discutiilor avute de catre liberali cu senatorul Atanasiu, urmare a aparitiei inregistrarilor audio din timoul intrevederii de la Bistrita. „Eu am pus mult suflet si munca – si eu si dl Iohannis si Crin Antonescu, in aceasta constructie  in care cred foarte mult – PNL nou -si nu mi-a facut nicio placere sa citesc – ca de auzit nu am auzit- stenogramele respective. Ma bucur ca si in acel context au apreciat aportul PDL-ului. (…) Este un moment peste care va trebui sa trecem, sa invatam cu totii din el”, e de parere Blaga.

Mai mult, in momentul in care a fost intrebat daca s-a propus sanctionarea lui Atanasiu, ca urmare a afirmatiilor facute la adresa democrat-liberalilor, in sedinta de la Bistrita, copresedintele marelui PNL a dat un raspuns cu iz usor didactic, rezumandu-se sa spuna, de altfel, ca rolul unui copresedinte este sa fie mai intelept ca altii. „S-a sanctionat el singur (…) faptul ca a fost pus in situatia sa aiba astfel de explicatii”, s-a rezumat sa declare fostul ministru.

128 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger