Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Blaga, primele precizari dupa aparitia stenogramelor: Un moment peste care va trebui sa trecem

Blaga, primele precizari dupa aparitia stenogramelor: Un moment peste care va trebui sa trecem

Autor:

Mai impaciuitor decat s-ar fi asteptat multi, Vasile Blaga, presedintele PDL-ului si copresedinte al noului PNL, afirma ca momentul stenogramelor aparute in presa, si din care a reiesit, printre altele, ca vechii liberali au facut aceasta alianta doar pentru alegeri, trebuie depasit, in vederea punerii in practica a proiectelor comune ale celor doua formatiuni.

 

Vasile Blaga Conventia PDL Narcis Pop 10 Blaga, primele precizari dupa aparitia stenogramelor: Un moment peste care va trebui sa trecemDe altfel, Vasile Blaga nu a vrut sa dea detalii in privinta discutiilor avute de catre liberali cu senatorul Atanasiu, urmare a aparitiei inregistrarilor audio din timoul intrevederii de la Bistrita. “Eu am pus mult suflet si munca – si eu si dl Iohannis si Crin Antonescu, in aceasta constructie  in care cred foarte mult – PNL nou -si nu mi-a facut nicio placere sa citesc – ca de auzit nu am auzit- stenogramele respective. Ma bucur ca si in acel context au apreciat aportul PDL-ului. (…) Este un moment peste care va trebui sa trecem, sa invatam cu totii din el”, e de parere Blaga.

Mai mult, in momentul in care a fost intrebat daca s-a propus sanctionarea lui Atanasiu, ca urmare a afirmatiilor facute la adresa democrat-liberalilor, in sedinta de la Bistrita, copresedintele marelui PNL a dat un raspuns cu iz usor didactic, rezumandu-se sa spuna, de altfel, ca rolul unui copresedinte este sa fie mai intelept ca altii. “S-a sanctionat el singur (…) faptul ca a fost pus in situatia sa aiba astfel de explicatii”, s-a rezumat sa declare fostul ministru.Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-10-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!