AcasăPoliticaBlaga: Ponta minte de dimineata pana seara. Recesiune inseamna viata grea pentru...

Blaga: Ponta minte de dimineata pana seara. Recesiune inseamna viata grea pentru romani

Liderul PDL, Vasile Blaga il acuza pe Victor Ponta ca minte si ca nu doreste sa faca modificari pe CAS, precizand in acelasi timp ca recesiunea inseamna o ”viata mai grea pentru romani”.

”Masurile luate de el in cei doi ani de guvernare au dus Romania din nou in recesiune. Cele 36 de taxe noi, in special taxa pe stalp si cresterea accizei la combustibil ne-au dus in situatia in care suntem. Ponta minte de dimineata pana seara. Dimineata spune ca nu mai mergem cu 130 la ora si mergem cu 100, iar dandu-si seama seara ca a sarit gardul, ne spune ca nu i se datoareaza lui recesiunea ci ca vezi Doamne, din nou o minciuna, spatiul euro este in recesiune”, a declarat, luni, Vasile Blaga.

”Sunt niste lucruri foarte clare si vrem sa vedem daca Ponta isi mobilizeaza astazi senatorii pentru a veni sa votam efectiv reducerea CAS-ului pentru ca am impresia ca si lucrurl acesta il face doar declarativ, speriat de scaderea incasarilor pe primele sase luni. Ii spunem lui Ponta ca are resurse serioase pentru a putea compensa lipsa de intrari prin reducerea CAS.Trebuie sa nu faca altceva decat sa creasca incasarile la bugetul de stat, sa se lupte cu toate institutiile statului, cu Ministerul de Finante, cu ANAF, pentru cresterea gradului de colectare si pentru reducerea evaziunii fiscale care a atins cote alarmante”, a mai precizat liderul PDL.

”De altfel, recesiune inseamna viata mai grea pentru romani. Si asta o spune din nou Eurostatul.  Preturile au crescut cel mai mult din UE, in Romania. Pe langa faptul ca avem cea mai mare scadere economica, cea mai mare scadere a PIB de 1%”, a mai aratat Vasile Blaga.

author avatar
Alina Costache
105 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger