Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Blaga nu ma candideaza pentru un nou mandat in Parlament

Blaga nu ma candideaza pentru un nou mandat in Parlament

Autor:

Decizia procurorilor de a-l plasa sub control judiciar, intr-un dosar in care este suspectat in privinta unor sume de bani obtinute pentru PDL in perioada in care Vasile Blaga era secretar general l-au facut pe acesta din urma sa ia o serie de hotarari in privinta functiilor de conducere detinute in cadrul formatiunii liberale.

 

vasile blaga FANE 94 Blaga nu ma candideaza pentru un nou mandat in Parlament

Vasile Blaga

Insa pe langa faptul ca a demisionat din postura de co-presedinte al PNL-ului si ca a renuntat la cea de coordonator al campaniei liberalilor pentru legislativele din decembrie, senatorul Blaga a luat decizia de a nici nu mai candida la tot mai apropiatele alegeri.

Drept urmare, politicianul a transmis decizia sa conducerii PNL Timis, filiala pe listele careia ar fi urmat sa apara la alegerile de peste trei luni, decis fiind sa nu isi mai depuna candidatura pentru un nou mandat de parlamentar. Aspect ce si-a gasit confirmare din directia Partidului National Liberal.

Partidul National Liberal apreciaza ca decizia domnului Vasile Blaga de a renunta la functia de co-presedinte PNL demonstreaza ca a pus mai presus de propria cariera politica principiile de integritate asumate de PNL.


1 Comentariu la Blaga nu ma candideaza pentru un nou mandat in Parlament

  1. Nicu Grama

    Blaga, la puscarie! Fa-ti acolo partid!


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-09-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!