AcasăPoliticaBlaga le sugereaza primarilor PDL inscrisi in FMP sa demisioneze

Blaga le sugereaza primarilor PDL inscrisi in FMP sa demisioneze

Invocand moralitatea, liderul democrat-liberali considera ca edilii alesi pe listele PDL, dar care au ales sa se inscrie in Fundatia Miscarea Populara (FMP), ar fi cazul sa demisioneze.

Totodata, Blaga le-a dat de inteles celor care au decis sa se indrepte catre FMP ca pot sa obtina un nou mandat de primar, insa sub alte culori politice. „Daca va uitati pe site-ul Fundatiei Miscarea Populara, dansii spun ca s-au saturat de tot soiul de partide, printre care si PDL. Problema morala nu e la BPN, nici la PDL, ci acolo (…) Ei au fost alesi pe listele PDL. Daca au alte ganduri, se simt in stare sa castige sub alte culori sa o faca. Bine ar fi sa-si dea demisia”, considera liderul PDL.

Luni, la o zi dupa ce actualul edil al Clujului anunta, in cadrul dezbaterii organizate de catre reprezentantii Fundatiei chiar in orasul al carui primar este Emil Boc, ca s-a inscris un Fundatia Miscarea Populara, la PDL are loc sedinta Biroului Permanent National. Va amintim ca legea ii permite primarului Clujului sa se alature FMP, insa Boc nu se poate inscrie in partidul Miscarea Populara, pentru ca in acest caz ar trebui sa renunte la mandatul din fruntea urbei clujene.

199 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger