AcasăPoliticaBlaga il plagiaza pe Antonescu

Blaga il plagiaza pe Antonescu

Vasile Blaga a decis sa scape de colegii care zilnic il critica constructiv

Vasile Blaga o ia pe urmele liderului PNL si le arata usa democrat-liberalilor nemultumiti de modul in care conduce el PDL: ”Sunt majori, isi pot cauta un alt drum in viata”.

Theodor Paleologu si Cristian Preda au zilele numarate in PDL

Direct vizati sunt Theodor Paleologu, Cristian Preda si Teodor Baconschi, care mai au putin timp la dispozitie pentru a pleca de bunavoie. In caz contrar, soarta le va fi decisa de forurile PDL, dupa modelul penelisto-antonescian. De fapt, excluderea lor a fost amanata doar pentru ca Blaga nu a vrut sa se suprapuna epurarile din propriul partid cu exmatricularea liberalului Chiliman din PNL.

Vasile Blaga a decis sa scape de colegii care zilnic il critica constructiv

Si asta chiar daca ultimele iesiri ale lui Paleologu si Preda au umplut deja paharul rabdarii lui Blaga. ”Vasile Blaga nu intelege ca amenintarile si insultele nu pot duce la consolidarea partidului. Care au fost mesajele de la petrecerea de ziua partidului? «Sa plece» (TRU) si «praful si pulberea» (Blaga). Cata inconstienta!”, a scris Paleologu pe blogul sau. ”Imprumutand stilul lui Vadim Tudor, seful PDL a afirmat ca se va alege «praful si pulberea» de cei care nu i se supun fara sa cracneasca. Ii solicit sa retracteze cuvintele rostite, incompatibile cu statutul unui lider de partid care asuma – chiar prin nume – democratia si liberalismul”, a dat cu barda pe net si Cristian Preda.

author avatar
Simona Badulescu
133 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger