Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Blaga ii arata motiunea lui Ponta

Blaga ii arata motiunea lui Ponta

Autor:

Liberalilor le-a sunat ceasul. Ca sa intre la guvernare, evident. Doar ca nu au loc de Victor Ponta si nici nu prea au cum sa-i faca vant din fotoliul de prim-ministru.

 

vasile blaga1 Blaga ii arata motiunea lui Ponta

Vasile Blaga vrea sa-l bage „in somaj” pe Victor Ponta pana la sfarsitul sesiunii parlamentare

Opozitia s-a dovedit o treaba complicata pentru liberali, chiar daca au ceva ani de practica in spate. Dupa ce s-au laudat ca-l spulbera in primavara pe Victor Ponta, penelistii au anuntat ca depun armele, cel putin pana la alegerile generale din 2016.  Mergand insa pe acelasi fir usor incoerent, co-presedintele PNL Vasile Blaga declara deunazi ca este pe punctul de a-i da lovitura fatala actualului premier. Printr-o motiune de cenzura beton, care va schimba viziunea tuturor formatiunilor parlamentare, cu exceptia PSD. „Exista doua posibilitati sa ajungi la guvernare: prin alegeri anticipate, dar practica romaneasca arata ca acest lucru este cam imposibil si, in al doilea rand, pentru ca nu cred ca Ponta o sa-si dea demisia, printr-o motiune de cenzura. Nu va putem spune acum, desi noi cam stim care va fi tema unei motiuni de cenzura, dar va fi una de nerefuzat, in sensul in care ea este impusa de agenda cetateanului. Si sa vedem noi atunci cine se va asocia unui asemenea proiect de motiune de cenzura”, a afirmat liderul liberal.

victor ponta4 Blaga ii arata motiunea lui Ponta

Victor Ponta

Pana sa aiba efect asupra celorlalte partide, reclama pe care Vasile Blaga o face motiunii marca PNL trebuie sa-i convinga pe liberali, incepand chiar cu Alina Gorghiu, care nu pare la fel de optimista.  „Aceasta sesiune parlamentara va fi finalizata cu o motiune de cenzura. Va garantez ca diferenta in numar de voturi nu va fi cea la care PSD se asteapta. Nu am garantia ca va duce la caderea guvernului”, a precizat, in ciuda lui Blaga, sefa liberalilor.

Credeti ca Vasile Blaga va reusi sa convinga si alte formatiuni politice sa sustina motiunea PNL ?

Vezi Rezultate

loading Blaga ii arata motiunea lui Ponta  Loading ...Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-11-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!