AcasăPoliticaBlaga e categoric: Nu il vom sprijini pe Antonescu la prezidentiale, avem...

Blaga e categoric: Nu il vom sprijini pe Antonescu la prezidentiale, avem propriul candidat

In contextul zvonurilor cu privire la posibila rupere a Uniunii Social Liberale (USL), al carei unic candidat la prezidentiale ar trebui sa fie Crin Antonescu, Vasile Blaga a tinut sa clarifice, luni, lucrurile referitor la un eventual sprijin acordat de catre democrat-liberali liderului PNL.

Vasile Blaga

Liderul PDL a tinut sa spuna inca din start ca nici la aceasta ora nu crede in ideea ruperii USL. „In primul rand ca eu nu cred ca se va rupe USL-ul. Inca nu cred. Este o alianta care guverneaza prost de 21 de luni Romania, dar (…) cu ce arata altfel Antonescu de azi fata de acum doua saptamani, cand era alaturi de Ponta si votau modificarea Codului Penal? (…) E adevarat ca Antonescu a recunoscut ca au fost a cincea roata la caruta”, a sustinut Blaga.

Cat priveste posibiitatea ca Antonescu sa fier sprijinit la prezidentiale de catre tabara democrat-liberailor, Blaga a exclus categoric din discutie aceasta varianta. „Nu vad o alta colaborare. Noi nu il vom sprijini pe domnul Antonescu la prezidentiale. Avem propriul nostru candidat, care va si castiga cursa prezidentiala”, a punctat presedintele PDL, Vasile Blaga.

144 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger