AcasăPoliticaBlaga: Dragnea o face pe dos

Blaga: Dragnea o face pe dos

Fara indoiala democrat-liberalii stau prost la capitolul bune maniere. In loc sa-i transmita urari de bine vicepremierului Liviu Dragnea, pedelistii i-au dat acestuia cu descentralizarea in cap.

Liviu Dragnea nu a reusit sa ajunga la niciun acord cu pedelistii
Vasile Blaga nu vede cu ochi buni proiectul descentralizarii propus de vicepremier

Nici de ziua lui nu l-au iertat. Democrat-liberalii l-au acuzat pe Liviu Dragnea ca este manat doar de interese meschine de partid. ”Ca de obicei, domnul Dragnea pune caruta inaintea cailor”, a afirmat presedintele PDL, Vasile Blaga, mentionand ca ministrul Dezvoltarii refuza sa discute despre problemele cetatenilor si despre ce presupune descentralizarea. Opinia lui Blaga a fost impartasita si de senatorul PDL Alin Tise, acesta din urma aratand ca Romania se va transforma ”intr-o adunatura de feude”.

”Marea descentralizare dorita de USL e o mare baronizare. Este rezultatul luptei pentru ciolan intre PNL si PSD. PDL nu e de acord cu propunerea USL de descentralizare, pentru ca nu este un proiect de lege, este un proiect prin care USL doreste sa schimbe un sef cu un alt sef, doreste sa schimbe ministrul cu seful de la consiliul judetean. USL propune, de fapt, o descentralizare pentru partid si pentru baronii lor locali, si nu pentru cetatenii Romaniei”, a declarat Tise. Totodata, acesta a sustinut ca o descentralizare fara reforma administrativa reala, de la nivel local catre nivelul central, este de fapt „un praf in ochii romanilor”. ”Descentralizarea USL prin asumare de raspundere fara o dezbatere parlamentara reala este un proiect esuat, un proiect care pune in pericol insusi art. 1 din Constitutie, care prevede ca Romania este un stat national unitar”, a conchis Tise.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
858 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger