AcasăPoliticaBlaga: Am votat pentru competenta si impotriva demagogiei

Blaga: Am votat pentru competenta si impotriva demagogiei

Printre politicienii care au ales sa vina inca de la primele ore ale zilei la sectiile de votare, pentru a-si exprima optiunea electorala, dar si pentru a da- cel mai probabil- un exemplu mobilizator romanilor s-a numarat si Vasile Blaga.

Precizand, la iesirea de la urne, si ce anume aspecte a votat, co-presedintele PNL a ales, totodata, sa lansese un indemn catre bucuresteni, pe fondul vremii de afara, de a iesi din case si de a se opri si pe la sectiile de votare.  „Am votat pentru o buna guvernare locala, am votat pentru pentru profesionalism, competenta, viziune (…) pentru oameni cu solutii serioase (…) Imi permit sa ii rog, sa ii invit pe bucuresteni – pentru ca e frumos- sa vina in numar cat mai mare la vot, pentru ca stiu ca le pasa de orasul in care traiesc, de fiecare sector in parte. In acelasi timp am votat impotriva imposturii, a demagogiei”, a punctat Blaga.

Precizam ca la acest moment, conform datelor actualizate in timp real de catre reprezentantii BEC, prezenta la vot la alegerile locale este de 22, 84%, ceea ce inseamna ca peste 4, 1 milioane de alegatori cu drept de vot si-au exprimat optiunea electorala.

author avatar
Cristina Stefan
64 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger