Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Bilant pe final de campanie: 35 de dosare penale, majoritatea pentru coruperea alegatorilor

Bilant pe final de campanie: 35 de dosare penale, majoritatea pentru coruperea alegatorilor

Autor:

Au mai ramas in cateva zeci de ore pana la momentul la care se vor deschide urnele, campania electorala urmand sa se incheie si mai curand de atat.

 

15241408 1250807571656298 297677160503200686 n ministru interne 720x480 Bilant pe final de campanie: 35 de dosare penale, majoritatea pentru coruperea alegatorilorCifrele prezentate pe finalul acestei luni ce precede alegerile parlamentare din 11 decembrie indica faptul ca au fost 424 de manifestatii electorale, in 288 de localitati din tara. Totodata, din cate a anuntat in aceasta prima parte a zilei chiar ministrul de Interne, intr-o conferinta, datele centralizate la nivel de MAI indica faptul ca, incepand cu 11 noiembrie si pana in decursul zilei de joi, au fost inregistrate 308 de sesizari. Dintre acestea, pe langa un numar de 26, despre care responsabilii in materie au stabilit ca nu se confirma, alte 21 au fost redirectionate catre Autoritatea Electorala Permanenta si una catre Biroul Electoral Judetean.

Totodata, pe langa constatari, au fost date si sanctiuni. In sensul in care 164 de persoane s-au ales cu amenzi, totodata fiind deschise 35 de dosare penale, majoritatea dintre ele, 21 la numar, pentru suspiciuni de corupere a alegatorilor. “Dau toate asigurarile ca nu a existat nicio sesizare care sa nu fi fost urmarita de structurile MAI. Toate sesizarile au fost inregistrate si au deschise dosare penale sub coordonarea procurorului competent”, a tinut sa mentioneza ministrul Dragos Tudorache.

In alta ordine de idei, seful MAI a trecut in revista, tot joi, pregatirile care s-au facut, la nivel organizatoric, pentru parlamentarele de la finalul acestei saptamani.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 27-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!