Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Bilant DNA. Si Iohannis pune accent pe recuperarea prejudiciului

Bilant DNA. Si Iohannis pune accent pe recuperarea prejudiciului

Autor:

Nu doar sefa DNA a pus accent pe necesitatea recuperarii prejudiciului identificat de catre procurorii anticoruptie in dosarele instrumentate, dupa ce instanta a dat decizii definitive, ci si primul om in stat.

 

15181363 1179324388821477 2159972971918788932 n ioh 500x500 Bilant DNA. Si Iohannis pune accent pe recuperarea prejudiciuluiIncepandu-si discursul sustinut la Cercul Militar din Bucuresti, imediat dupa ce Laura Kovesi a incheiat prezentarea rezumatului activitatii pe 2016 a institutiei pe care o conduce, Klaus Iohannis a ales sa felicite “pentru bilantul prezentat”, dar si sa sublinieze ca increderea romanilor in Justitie a crescut, dar si ca s-ar “exporta acest model in regiune”.

Totodata, presedintele a accentuat ca un subiect “extrem de important ramane cel al recuperarii prejudiciului”, in cazul unor decizii judecatoresti definitive. “DNA ramane o institutie cheie (…) prin activitatea dvs. de anul trecut ati aratat ca obiectivele pe care vi le-ati asumat pot fi transformate in realitati palpabile”, a mai punctat seful statului.

“Recuperarea produselor infractiunilor a fost o componenta importanta in anul 2016. Au fost luate masuri asiguratorii de 667 milioane euro, o crestere substantiala, cu 72% fata de anul trecut. De multe ori, in cauzele noastre sunt implicate persoane ce obtin profituri uriase care achizitioneaza bunuri in alte tari sau deschid conturi bancare in alte jurisdictii. Nici un infractor nu trebuie sa se simta in siguranta, indiferent unde si-a ascuns banii”, a sustinut, joi, si sefa DNA.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!