AcasăPoliticaBate Vantu in SRI

Bate Vantu in SRI

Sorin Ovidiu Vantu ii acuza pe Florian Coldea si pe George Maior de “infestarea” cu ofiteri acoperiti a tuturor institutiilor statului.

Sorin Ovidiu Vantu ii acuza pe Florian Coldea si pe George Maior ca ar fi incalecat toate institutiile cu ajutorul ofiterilor acoperiti

SOV mai sustine ca operatiunea s-a aflat sub obladuirea fostului presedinte Traian Basescu si a fost girata de anumite “structuri” americane: “Coldea si Maior au infestat toate institutiile, atat cele de stat, cat si cele private, cu ofiteri acoperiti ai S.R.I, asigurandu-si astfel controlul intregii tari. Avem practic de-a face cu o retea de crima organizata, condusa de Coldea si Maior, patronata de Basescu, cat a fost presedinte, si legitimata de structuri similare din SUA. Plecarea lui Basescu de la putere, a lui Maior in America si venirea lui Hellvig peste el la sefia S.R.I. sugerau o iminenta schimbare din functie a acestui veritabil <<Don Ciccio>> autohton”. Nu a fost sa fie, motiv pentru care Vantu isi continua rafuiala cu Coldea. “Este momentul in care Coldea incepe sa adune date despre finantarea campaniei electorale a lui Iohannis, incercand sa impuste doi iepuri dintr-un foc: Iohannis si Hellvig. In ce masura a reusit sa gaseasca ceva, inca nu stiu, stiu doar ca obscurul ofiteras de informatii, fara viziune si fara vreun merit, isi continua practicile netulburat de nimeni, conducand Romania catre nicaieri si catre niciunde”, arunca Sorin Ovidiu Vantu.

author avatar
Victor Paun
636 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger