AcasăPoliticaBasescu sustine ca, de fapt, Ponta si Dragnea vor guverna si la...

Basescu sustine ca, de fapt, Ponta si Dragnea vor guverna si la anul: „Dar nu direct, ci prin “tehnocrati””

Studiind viziunea bugetara a noului Guvern, cel condus de catre tehnocratul Dacian Ciolos, fostul sef al statului sustine ca nu a constatat ‘nimic nou’.

Drept urmare, a tras concluzia ca – pentru a-si asigura sustinerea in Legislativ- actualul premier ar fi preluat, pentru a continua in mandatul sau de un an, pana la alegerile din toamna lui 2016, o serie de angajamente ale fostei Coalitii aflate la guvernare, in perioada in care Victor Ponta era sef la Palatul Victoria, dar si ale liberalilor. „Toate angajamentele imprudente si populiste ale PSD+UNPR+ALDE si PNL au fost acceptate de Dacian Ciolos ca pret al sustinerii in Parlament. In fapt, Dr. Ponta, Dragnea si Gorghiu vor guverna si in 2016, dar nu direct, ci prin “tehnocrati””, considera liderul Miscarii Populare.

Mai mult, Basescu se intreaba, in continuarea unui mesaj pe care l-a postat, vineri la pranz, pe contul sau de Facebook, „la ce bun un guvern de „tehnocrati”?”, in conditiile in care „este doar un instrument de a pune in aplicare un program stabilit de politicieni fara a putea guverna pe baza prioritatilor reale ale tarii. Si tot fostul sef al statului ofera un prim raspuns. „Poate pentru a avea cui pune in spate dezastrul dezechilibrelor macroeconomice si a cresterii rapide a datoriei publice ce se prefigureaza pentru anul 2017”, noteaza fostul presedinte.

202 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger