AcasăPoliticaBasescu si Iohannis isi disputa cupa Facebook

Basescu si Iohannis isi disputa cupa Facebook

Din 16 noiembrie incoace, lupta politica s-a mutat pe retelele de socializare, cu arme precum “like” si “share”.  Pana nu demult, terenul era acaparat de presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta, doar ca  intre timp celor doi demnitari li s-a alaturat si Traian Basescu, un alt jucator cu greutate.

 

Traian Basescu si Klaus Iohannis se dueleaza in postari pe Facebook

Pentru ca Victor Ponta i se pare in continuare prea mic, Basescu a decis sa nu-l bage in seama si sa-l provoace direct pe Klaus Iohannis. Fara succes insa, presedintele preferand sa-i dea „ignore”, ba chiar sa faca si cateva comentarii deloc magulitoare. „Daca este vorba de sfaturi, constat ca fostului presedinte ii prieste pensia. E foarte vocal si foarte postac”, afirma, deunzi, seful statului. Zgandarit in orgoliu, Traian Basescu a reactionat imediat: „Dumnezeu sa ma ierte, daca cineva il intrece pe Klaus Iohannis la postat in Romanica, nu stiu cine-i campionul (..)

Klaus Iohannis

Daca dansul posteaza, cam cu asta isi pierde vremea, pe un salariu de 6.200 de lei lei, postacii la partide primesc mult mai putin pentru operatiunea asta”. Dupa acesta declaratie accida, Basescu a recunoscut ca Iohannis are pe undeva dreptate. „Va marturisesc ca n-a spus niciun neadevar. Sunt pensionar si postez pe Facebook, sunt pensionar dupa 44 de ani si 6 luni de munca. Suficient ca sa ai dreptul sa mergi la pensie, mi s-a parut o nota de dispret pentru pensionari, o mare greseala politica”, a concluzionat fostul presedinte.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
413 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger