AcasăPoliticaBasescu si Iohannis, filaj incrucisat

Basescu si Iohannis, filaj incrucisat

Filat clipa de clipa de SRI, conform spuselor fostului ofiter Adrian Radu, Traian Basescu tine la randul lui pleoapa atintita asupra succesorului sau, Klaus Iohannis.

Traian Basescu face ce stie el mai bine: baga fitile

 

Un succesor caruia Basescu ar vrea sa-i strice ploile cu liberalii, motiv pentru care nu numai ca reclama din nou ”blatul” incheiat de Klaus Iohannis cu ”PSD-ul lui Ponta”, dar il acuza pe actualul presedinte si de lasarea balta a celor care l-au propus si l-au sustinut in cursa pentru Cotroceni. ”Presedintele absent. Nu a existat presedinte atat de absent si indiferent fata de partidul sau alianta care l-a sustinut in alegeri, precum domnul Iohannis. Fie ca vorbim de domnii Iliescu si Constantinescu, fie ca ne referim la mine, toti am facut cate ceva pentru a ne sustine partidele. Se pare ca domnul Iohannis a decis ca vrea sa guverneze cu PSD-ul lui Ponta si dupa 2016, facindu-se a nu observa umilintele la care il supune domnul Ponta. O fi bine ?”, a bagat Basescu, pe Facebook, batul prin gardul liberalilor, care si asa sunt cu capsa pusa pe Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis este acuzat ca i-a lasat balta pe liberali

In timp ce el il monitorizeaza strans pe actualul sef de stat, Traian Basescu ar fi filat non-stop de SRI, sustine fostul ofiter SRI Adrian Radu. Care, dupa o recenta intalnire cu Basescu printre boschetii din Parcul Herastrau, a postat un avertisment pe Facebook: ”Vor sa ii insceneze ceva lui Traian Basescu! Atentie basisti!”. Iar dupa ce i-a bagat in fibrilatii pe ”basisti”, Adrian Radu a aruncat inca o bomba, cu dublu fitil de aceasta data, astfel incat sa explodeze atat in curtea PSD-ului, cat si in ograda Cotroceniului: ”Campania electorala a lui Iohannis a fost sponsorizata de omul de casa a lui Nastase… domnul Anastasescu Mihai din Campina”. Na, belea!

 

author avatar
Simona Badulescu
1.526 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger