Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Basescu: Se incearca decapitarea armatei

Basescu: Se incearca decapitarea armatei

Autor:

Seful statului a sustinut, joi, intr-o conferinta de presa, ca a hotarat sa ceara reexaminarea proiectului de lege privind modificarea statutului cadrelor militare, Basescu fiind de parere ca initiativa constituie fie ” un act de tradare nationala” fie un act de “o profunda prostie”.

 

traian basescu1 243x300 Basescu: Se incearca decapitarea armatei“Aceasta lege este plecata pe o initiativa legislativa a catorva parlamentari, a fost respinsa in Camera si a fost adoptata de Senat. Pot s-o interpretez ca fiind o lege ce reflecta ori un act de tradare nationala si sunt responsabil de ce spun – ori un act care vadeste o profunda prostie. Daca as fi promulgat-o azi, joi, 41 de generali ar fi fost trecuti in rezerva. Comandamentul fortelor terestre ar fi ramas fara niciun general, la fel la fortele navale, cel al fortelor aeriene cu un singur general”, a mai spus seful statului.

Mai mult, presedintele a sustinut ca e prima oara dupa 1989 cand un regim politic incearca sa controleze generalii. “E prima oara dupa Revolutie cand se incearca punerea sub control politic a generalilor. Ramane o armata de ofiteri superiori si ofiteri. (…) O astfel de decapitare printr-o lege naroada e inexplicabila si e un act impotriva securitatii nationale si a armatei romane”, a sustinut Basescu.Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-11-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!