AcasăPoliticaBasescu, sageti catre 4 fosti ministri ai Transporturilor si actualul sef al...

Basescu, sageti catre 4 fosti ministri ai Transporturilor si actualul sef al MT: Au vanturat harti cu mii de kilometri de autostrazi

Dupa ce zilele trecute a facut, printre altele, o serie de referiri cu privire la chesituni ce tin de justitie, de aceasta data Traian Basescu, in calitate de fost ministru al Transporturilor, ii trage de urechi, pe Internet, pe fostii dar si pe actualul ocupant al fotoliului ministerial, intr-o chestiune indeung dezbatuta: cea a autostrazilor.

„Penibilii de la transporturi – poate subiect la consultari ?” – se intreaba, din capul locului, fostul sef al statului, joi, intr-o postare pe contul sau de Facebook, aluzie la discutiile initiate de catre actualul lider de la Cotroceni, Klaus Iohannis, in privinta unor subiecte de mare importanta.

Fara sa se fereasca sa faca si nominalizari, Basescu mentioneaza si ce aspecte au fost sanctionate in ochii oficialilor europeni, ala cest capitol. „Miron Mitrea, Ludovic Orban, Dan Sova, Relu Fenechiu si, in sfirsit, ultimul pe lista, adus cu mari sacrificii de la Cluj pentru a completa galeria de incompetenti de la transporturi, Ioan Rus au vinturat romanilor harti cu mii de kilometri de autostrazi. De fiecare data, COMISIA EUROPEANA le-a dat cu hartile in cap, etichetindu-i ca fiind incompetenti”, noteaza Traian Basescu pe facebook.

In incheiere, Basescu i-a oferit cateva sfaturi actualului ministur al transporturilor, clujeanul Ioan Rus, nu inainte de a puncta un aspect pe care il considera important de amintit. „Romania are master-planul pentru constructia de autostrazi adoptat prin OG nr. 16/1999”, aminteste fostul sef al statului. Va amintim ca la acea data Traian Basescu era ministru al Transporturilor, in Guvernul condus de catre Radu Vasile.

348 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger