AcasăPoliticaBasescu, replica dura pentru Ponta: "Daca te ducea mintea sa inveti cate...

Basescu, replica dura pentru Ponta: „Daca te ducea mintea sa inveti cate ceva de la mine, azi ai fi fost presedinte”

Daca tot a avut ocazia, de vreme ce premierul i-a rostit numele atat duminica, la Congresul PSD, cat si seara trecuta, in direct la TV, Traian Basescu i-a dat o replica de natura didactica, dar in termeni destul de duri, pornind de la un defect pe care considera ca le are cel dintai: orgoliul.

„Ponta, orgoliul, propaganda si minciuna nu pot inlocui inteligenta!”, i-a transmis, din capul locului, prin intermediul unei retele de socializare, Traian Basescu fostului lider la PSD-ului, inainte de a reda un citat din recentele afirmatii ale premierului, de la care fostul lider de la Cotroceni si-a pornit lectia de politica adresata premierului: <“Politic avem doar un adversar. Tot pe Basescu. El culege ce a semanat. E singurul care are capacitatea de a se lupta cu noi, dar asa cum l-am batut de fiecare data, putem s-o facem si de acum incolo”, a spus Ponta>.

Mai exact, desi Ponta continua sa spuna ca ex-presedintele, de cateva zile membru al PMP, ramane adversarul politic al social-democratilor, de vreme ce, liberalii, reprezentantii principalului partid de opozitie, ar fi doar „fantome” si „holograme”, dupa cum i-a caracterizat cel dintai, intr-o emisiune televizata, fostul lider de la Cotroceni ii atrage atentia sefului Guvernului cum crede ca stau lucrurile de fapt.

„Asculta, Ponta, n-ai inteles nimic. Nici azi nu pricepi ca, in noiembrie 2014, nu eu ti-am fost adversar, ci Iohannis. Din acest motiv ai si pierdut alegerile prezidentiale. Daca n-ai aflat, te asigur eu ca n-am candidat in 2014”, ii transmite Traian Basescu actualului sef de la Palatul Victoria, inainte de a-i da replica suprema: „Iar daca te ducea mintea sa inveti macar cite ceva de la mine, cu siguranta astazi ai fi fost presedintele Romaniei”.

In incheierea mesajului sau, Basescu isi exprima speranta ca, avand in vedere ca Ponta e un om politic tanar, are toate sansele sa afle „ca orgoliul, propaganda si minciuna nu tin loc de inteligenta si experienta”.

author avatar
Cristina Stefan
783 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger