AcasăPoliticaBasescu, pus pe glume la inceputul consultarilor cu succesorul sau, la Cotroceni

Basescu, pus pe glume la inceputul consultarilor cu succesorul sau, la Cotroceni

Traian Basescu a revenit la Cotroceni, dar de aceasta data in calitate de lider al PMP-ului, si nu de presedinte al Romaniei, cum a fost timp de 10 ani, adica pana la momentul in care Klaus Iohannis i-a succedat in fruntea statului.

Insotit de patru dintre colegii sai din PMP,  printre ei Valeriu Steriu, Eugen Tomac, dar si Robert Turcescu, Traian Basescu a intrat la discutiile cu presedintele Iohannis, pe tema viitorului Guvern, la ora 17. De cum a ajuns in sala in care au avut loc discutiile, pana sa treaca la chestiuni serioase, Basescu a remarcat, zambind, ca au disparut din decor fotoliile pe care stateau consilierii prezidentiali. „Domnu’ presedinte, pe vremea mea aveau posibilitatea sa doarma in fotolii”, i s-a adresat Basescu lui Iohannis, seful PMP starnind un zambet in randul succesorului sau, inainte de a concluziona ca, mai nou, atmosfera e una „mai austera, mai nemteasca”.

Restul discutiilor cu Iohannis si staff-ul sau nu au mai fost accesibile urechilor presei si ai opiniei publice. Insa dupa mai putin de o jumatate de ora, acelasi Traian Basescu a iesit de la aceste consultari, spunand ca partidul sau vrea reforma institutiilor politice si ca, de vreme ce vor avea reprezentare in viitorul Legislativ, au „trei elemente pentru care ne vom bate ca partid parlamentar” – respectiv Parlament cu 300 de alesi, programul guvernamental de constructie de crese si gradinite – depus deja in Parlament, pe fondul natalitatii scazute din Romania, dar si Legea Sanatatii. Totodata, seful PMP a pus accentul pe problemele din Educatie, dar si pe cea a punerii in acord a Codurilor – Penal, de Procedura Penala, Comercial si de Procedura Comerciala – cu deciziile CCR.

foto: captura B 1 TV

author avatar
Cristina Stefan
311 afisari

1 COMENTARIU

  1. Multipenalul bas-escu a devenit subit sluga penalului gigngishanis,dar nu degeaba.Multipenalul a scapat de doua dosare penale clare si facute beton de procurorii in-dependenti de gigishanis!!!!!STAPANII COLONIEI,MAI ALES CEL MARE,DEJA AU DAT ORDINE CU CE NOMINALIZARE DE PREMIER SA IASA.Se repeta situatia din 2012 de la referendum,sa vedem daca mamaliga coloniala,care deja fierbe mocnit,va ramane timida si moale,in continuare.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger