AcasăPoliticaBasescu nu vrea show cu fetele care misca din popou

Basescu nu vrea show cu fetele care misca din popou

Traian Basescu critica obiceiul unor primari de a aduce la sarbatorile campenesti domnisoarele sumar imbracate “vazute la TV”.

Traian Basescu sustine ca, in locul unei duduilor imbracate sexi, prefera femeile imbrobodite din cap pana-n picioare in portul popular

Declarandu-se fan al serbarilor gen “Ziua comunei”, Basescu s-a declarat deranjat de nerespectarea traditiei si aducerea la astfel de evenimente a tot felul de vedetute semi-dezbracate si alte “specimene si nonvalori”: “Ce te faci, insa, ca vad ca a dat cosmopolitismul peste noi, si exact ce vedem la televizor, fetitele alea cu funduletul gol, le vedem si la Zilele comunei, ca primarul se faleste sa duca specimenele alea acolo, nonvalorile acelea. Si pe bani multi. In loc sa aduca formatii locale, folclorice trebuie sa le aduca pe fetitele care apar la stiu eu ce emisiuni de la televiziuni”.

In ceea ce-l priveste, Basescu afirma ca prefera sarbatorile asezate, care permit “contactul cu oamenii” si promoveaza folclorul si obiceiurile locale. Potrivita cu postura unui sef de stat, abordarea nu se asorteaza neam cu “traditiile” marinaresti, ceea ce demonstreaza inca o data ca omul este inteleptit de varsta. Sau poate de functie.

author avatar
Simona Badulescu
567 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger