AcasăPoliticaBasescu, la Cotroceni. Vine sa discute cu Iohannis, in runda a doua...

Basescu, la Cotroceni. Vine sa discute cu Iohannis, in runda a doua a consultarilor

Desi inca de ziua trecuta a aflat numele premierului propus de PSD-ALDE, alianta care va da viitorul Executiv, in persoana lui Sevil Shhaideh, seful statului continua runda consultarilor cu formatiunile care au reprezentare in noul Legislativ, cu privire la formarea Guvernului.

Pe agenda presedintelui figureaza, astfel, discutii cu PMP-ul condus de Traian Basescu, dar si cu reprezentantii grupului parlamentar al minoritatilor nationale. Primii care vor ajunge la consultari vor fi popularii, la ora 12, urmati, o ora mai tarziu, de reprezentantii minoritatilor. Ramane de vazut daca PMP-ul va inainta o propunere de premier, avand in vedere ca ziua trecuta Traian Basescu spunea ca se vor gandi, dar si ca, in campanie, fostul preseinte a declarat, nu o data, ca ar fi cel mai bun prim-ministru pentru Romania.

Deunazi, la iesirea de la discutiile cu primul om in stat, care a acceptat sa primeasca la aceeasi masa a discutiilor, simultan, conducerea PSD-ului si a ALDE, mai exact pe Dragnea, Tariceanu si Constantin, liderul social-democrat a anuntat ca sustin nominalizarea lui Shhaideh, fost ministru al Dezvoltarii, pentru sefia Palatului Victoria. Daca pesedistii au laudat ideea, propunerea nu a fost primita deloc cu ochi buni de partidele din opozitie.

author avatar
Cristina Stefan
117 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger