AcasăPoliticaBasescu isi vede visul cu ochii - poate vota dincolo de Prut:...

Basescu isi vede visul cu ochii – poate vota dincolo de Prut: „sa mergem impreuna”!

Despre fostul lider de la Cotroceni se poate spune, in mod oficial, ca e cetatean moldovean cu acte in regula. De altfel, Basescu insusi a tinut sa arate, intr-o conferinta, noul sau pasaport.

Seful PMP a ales sa faca acest lucru pentru a dovedi ca are cu ce vota, la nivel de acte, in turul II al alegerilor prezidentiale din Moldova. Ar mai fi de spus ca Basescu nu a ratat ocazia pentru a sublinia, o data in plus, ca o sustine pe Maia Sandu in lupta pentru sefia statului de dincolo de Prut, de aceasta data cu un veritabil elan mobilizator. „Eu merg la vot duminica si votez Maia Sandu pentru ca Republica Moldova sa-si pastreze calea europeana. Cetateni ai Republicii Moldova, aflati in Romania si in toata Europa, sa mergem impreuna!”, a transmis seful PMP si pe Facebook.

De altfel, inca inainte de a depune, zilele trecute, juramantul de credinta la Ambasada Romaniei, Traian Basescu declara ca spera sa obtina actul de identitate in calitate de cetatean al Republicii Moldova, pentru a-si putea exprima optiunea electorala la scrutinul din 13 noiembrie, in care Sandu il are drept adversare pe Igor Dodon.

sursa foto: Facebook/Traian Basescu

author avatar
Cristina Stefan
112 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger