AcasăPoliticaBasescu, plangere administrativa catre Guvern

Basescu, plangere administrativa catre Guvern

Traian Basescu someaza Guvernul sa respecte legea si sa-i atribuie locuinta de protocol la care are dreptul in calitate de fost presedinte.

Traian Basescu ameninta Guvernul cu tribunalul, in cazul in care nu primeste rapid locuinta de protocol la care are dreptul

Fostul sef de stat a depus la Guvern, pe 13 ianuarie, o plangere administrativa, in care reclama lipsa oricarui raspuns in privinta celor doua vile din Snagov agreate de el – vile care figureaza pe lista cu cele sapte imobile disponibile trimisa de RAAPPS lui Basescu, pe 9 decembrie 2014. ”In cazul in care aceasta solicitare legala nu se va solutiona la nivel administrativ-institutional, ma vad nevoit sa ma adresez instantelor judecatoresti competente, cu toate consecintele ce vor decurge din acest demers judiciar, pentru recunoasterea unor drepturi ce mi se cuvin, in baza legii, similar celorlalti sefi de stat” – a avertizat Traian Basescu in plangerea depusa. Problema este ca, desi Basescu a raspuns chiar a doua zi dupa primirea listei, pe 10 decembrie, indicand cele doua imobile selectate si precizand ca asteapta sa i se spuna care anume ii va fi pus la dispozitie, Guvernul (a se citi premierul Victor Ponta), a ignorat misiva si s-a grabit sa ”marite” vilele in cauza, oferind una Autoritatii pentru Persoanele cu Dizabilitati si punand-o in vanzare pe cealalta. ”Este evaluata la peste 2,5 milioane euro. Daca Basescu vrea sa o cumpere, va veni cu cei 2,5 milioane euro”, a comentat sarcastic Ponta.

author avatar
Simona Badulescu
166 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger