AcasăPoliticaBasescu, ironic in privinta alegerilor din PSD: Romani, traim o zi cruciala....

Basescu, ironic in privinta alegerilor din PSD: Romani, traim o zi cruciala. Sa luam urnele cu asalt

Fostul sef al statului, care nu s-a ferit sa spuna, inca de zilele trecute, ca nu crede ca Dragnea – actualul lider interimar al PSD si unicul candidat in luptapentru fotoliul lasat liber de Ponta, odata cu retragerea premierului din fruntea partidului – e potrivit pentru conducerea PSD-ului, a ales sa transmita, duminica dupa-amiaza, un mesaj plin de intepaturi la adresa principalei formatiuni aflate in arcul de guvernare.

Fara sa treaca deloc cu vederea faptul ca Dragnea nu are niciun oponent in cursa pentru cea mai inalta functie in Partidul Social Democrat si nici faptul ca au mai ramas doar cateva ore pana la inchiderea urnelor, respectiv pana la ora 20, rastimp in care cei peste o jumatate de milion de pesedisti isi pot exercita dreptul la vot la alegerile interne, Traian Basescu a ales sa posteze, pe Facebook, cateva randuri in care ironia la adresa evenimentului pentru partidul lui Dragnea musteste la tot pasul.

In ceea ce numeste a fi un „Apel catre tara, apel catre romani!”, fostul lider de la Cotroceni, inscris deunazi in PMP, incearca „mobilizarea maselor”, in vederea transarii competitiei interne din randul PSD, stiut fiind faptu ca Dragnea nu are, practic, adversar in aceasta cursa.  „Romani, traim o zi cruciala pentru viitorul patriei noastre: alegerea cu o concurenta fara precedent a presedintelui PSD. (…) Acum, cind mai sunt citeva ore pina la inchiderea urnelor, sa mergem cu totii la vot pentru a-l sustine pe prea iubitul Dragnea Liviu, fala PSD si a Romaniei. Acum ori niciodata. Daca Dragnea pierde alegerile in PSD, suntem pierduti si noi”, puncteaza Traian Basescu.

Si, de parca nu ar fi fost suficient de clare intepaturile la adresa actualului interimar la sefia PSD, fostul presedinte a mai scos la inaintare o aluzie cat se poate de clara si care, drept urmare, nu mai are loc de comentarii: „Avem obligatia sa nu lasam greul alegerii marelui conducator al PSD numai pe seama celor domiciliati in cimitire sau celor plecati in strainatate. Sa luam urnele cu asalt”.

author avatar
Cristina Stefan
160 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger