AcasăPoliticaBasescu: In momentul de fata nu exista o motivatie sa trimiti Bugetul...

Basescu: In momentul de fata nu exista o motivatie sa trimiti Bugetul inapoi

Pana ca seful statului sa ia o decizie in privinta acestei legi importante, Traian Basescu a explicat de ce crede ca nu se mai poate amana promulgarea bugetului pe anul in curs.

La scurta vreme de cand Klaus Iohanis iesea de la discutiile cu primul-ministru, pe marginea Bugetului pe anul in curs, anuntand ca va mai analiza situatia, cu specialistii de la Cotroceni, inainte de a lua o decizie, „zilele urmatoare”, predecesorul lui Klaus Iohannis in fruntea statului si-a spus parerea despre situatia legii bugetului.

Care nu prea concorda cu cea exprimata de actualul presedinte. „In momentul de fata (…) nu exista o motivatie sa trimiti Bugetul inapoi (…) imi spun o parere, in momentul de fata nu poti sa contesti Bugetul, deci trebuie sa-i dai drumul, suntem in mijlocul lunii februarie, sunt de pus in aplicare legi care vizeaza si cresteri de salarii, de pensii, dar trebuie multa atentie la rectificare”, a subliniat Basescu, fara sa piarda ocazia sa spuna ca, la momentul de fata, Bugetul „este photoshopat” si ca „arata bine, pe cifre care se bazeaza pe mult optimism”.

165 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger