AcasăPoliticaBasescu iese la razboi mondial

Basescu iese la razboi mondial

Traian Basescu este in total dezacord cu Jean-Claude Juncker in ceea ce priveste relatiile dintre UE si Rusia

Proaspat inregimentat in PMP, Traian Basescu ii bate obrazul presedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, care pledeaza pentru apropierea de Rusia si indepartarea de americani.

Traian Basescu este in total dezacord cu Jean-Claude Juncker in ceea ce priveste relatiile dintre UE si Rusia

Presedintele Comisiei Europene crede ca Europa trebuie sa-si ”restabileasca” raporturile cu Rusia, chiar si cu pretul racirii relatiei cu SUA. Ferm convins ca Europa nu este in stare sa se apere singura, ci are nevoie de ajutorul americanilor, Traian Basescu il contrazice dur pe Jean-Claude Juncker. ”Pe mine m-a contrariat declaratia lui Jean-Claude Juncker (…) in care pur si simplu spunea: trebuie sa ne apropiem de Rusia si sa nu-i lasam pe americani sa faca jocurile in Europa. Da, dar Europa nu-si poate garanta singura securitatea. Ori acest mesaj inseamna sa cedam Rusiei tot ce vrea, ca sa stam linistiti.

Jean-Claude Juncker

Pai, imi pare rau, dar aceasta abordare a dus si la cel de-al Doilea Razboi Mondial, prin cedari succesive”, a declarat Traian Basescu la reuniunea organizata de PMP la Sinaia, in acest week-end. In context, Basescu a sugerat si ca actualii decidenti politici romani nu stiu pe ce lume sunt. ”La Bruxelles se intampla ceva, dar Romania habar nu are, este pe dinafara” – sustine Traian Basescu.

author avatar
National
347 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger