AcasăPoliticaBasescu divulga ritualul dintre Palate: Ponta il tamaiaza pe Iohannis

Basescu divulga ritualul dintre Palate: Ponta il tamaiaza pe Iohannis

Succesul lui Victor Ponta nu vine din abilitatile lui de lider politic si premier, ci din talentul cu care il  perie zilnic pe Klaus Iohannis, sustine fostul presedinte Traian Basescu.

Traian Basescu sustine ca presedintele Klaus Iohannis este sensibil la linguselile lui Victor Ponta

In opinia lui Traian Basescu, actualul prim-ministru trebuia schimbat din functie  imediat dupa infrangerea de la prezidentiale. Doar ca, odata eliminat Ponta, presedintele Iohannis si-ar fi pierdut lingusitorul preferat, mai spuse Basescu.  „Victor Ponta va ramane premier pana in 2016. Dupa alegerile din noiembrie 2014 eram sigur ca nu ramane. Acum sunt convins ca da. Il tamaiaza de dimineata pana seara pe Iohannis si lui Iohannis ii place”, a afirmat Traian Basescu. Comentariul acestuia a venit la scurt timp dupa ce premierul Victor Ponta a calificat colaborarea dintre el si presedintele Klaus Iohannis ca fiind excelenta. „Relatia cu presedintele este foarte buna. Este o relatie foarte corecta, ceea ce-i foarte important, este o relatie de respect si este o relatie predictibila. Domnul Iohannis daca spune da, in urma unei discutii cu mine, asa cum cred ca i se intampla in toate cazurile, nu doar cu mine, sunt convins ca si peste o saptamana sau doua, trei, acel da ramane da”, a explicat Ponta.

Traian Basescu

O declaratie care i-a intarit insa convingerea lui Traian Basescu ca Victor Ponta este genul de politician perfid, fostul presedinte subliind ca nu a crezut niciodata in jocul de glezne al liderului PSD. „Nu am avut nicodata incredere in Victor Ponta si va pot spune ca l-am desemnat in mai pentru ca era liderul USL, care oricum dobandise majoritate in Parlament, deci nu aveam ce sa fac. Era clar ca PDL pierduse majoritatea si sa fac ce facusem in 2009, doua-trei numiri, cand tara abia iesea din criza, mi se parea prea mult. Am spus sa dam Opozitiei functia de premier. Multi spun ca eu l-am numit pe Ponta. Frate, voi i-ati dat 68% din voturi!”, a conchis Basescu.

[poll id=”995″]

author avatar
Adelina Ionicel
836 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger