AcasăPoliticaBasescu, despre o declaratie a sefei DNA: Este o mare minciuna

Basescu, despre o declaratie a sefei DNA: Este o mare minciuna

Traian Basescu sustine ca Victor Ponta si Sebastian Ghita sunt singuri ”acoperiti” autentici

Fostul presedinte se arata uimit de o anume declaratie a actualei sefa a DNA-ului, cu privire la referirile pe care aceasta din urma le-a facut pe tema posibilei dezincriminari a abuzului in serviciu. Si pe masura ‘socului’ resimtit, se paote spune ca reactia a fost considerabila.

La scurta vreme dupa ce o critica, la un post TV, laolalta cu sefa Instantei Supreme, considerand ca amandoua „se baga cu picioarele peste politic” si sustinand, totodata, ca ambele „in ultima vreme au devenit politicieni”, Traian Basescu pare sa-si fi gasit un alt motiv pentru a se arata nemultumit de o afirmatie venita din directia sefei Directiei Nationale Anticoruptie. „Pentru mine e socanta declaratia dnei Kovesi (…) eu  n-am vazut inca un inalt demnitar al statului roman sa minta cu atata nonsalanta. Dna Kovesi vorbeste de dezincrimimarea abuzului in serviciu. Ori nimeni n-a cerut asta. Cine a cerut dezincriminarea abuzului in serviciu? Puteti sa-mi spuneti cineva? (..) Este o mare minciuna, pe care doamna o spune public”, a tinut sa spuna, seara trecuta, la Romania TV, fostul lider de la Cotroceni.

Recent, sefa DNA sustinea ca daca acest lucru s-ar intampla, ar echivala cu „incetare a luptei anticoruptie in Romania”. Cititi si: Anticoruptia va fi legata la gard fara abuzul in serviciu

259 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger