AcasăPoliticaBasescu considera ca MP e "partidul viitorului"

Basescu considera ca MP e „partidul viitorului”

Fostul sef al statului are planuri mari cu formatiunea pe care o conduce deja de cateva luni. Din cate a anuntat duminica, pentru viitoarele alegeri, MP ar vrea ca la scrutinul legislativ de anul viitor sa obtina chiar 15-20% din intentiile de vot exprimate de electori.

Mai mult, adresandu-se reprezentantilor Miscarea Populara, la un eveniment desfasurat duminica la Parlament, Traian Basescu a subliniat faptul ca e nevoie sa existe focus pe „crearea de nuclee” in mediul rural, dar si ca tot mai multi tineri sa fie cooptati in partid, respectiv focusul sa fie pe atragerea „oamenilor noi” care doresc sa intre in politica. „Ceea ce -mi doresc foarte mult este sa la sin urma mea un partid performant (…) care sa inceapa un ciclu politic, odata cu alegerile din 2016, pe care sa-l prelungeasca catre 2024, aspirand spre functia de presedinte al Romaniei”, le-a transmis fostul sef al statului membrilor MP.

In acest sens, fostul lider de la Cotroceni e optimist asupra viitorului formatiunii sale. „Asa cum arata aceasta sala, cu atat de multi tineri veniti din toata tara, eu va asigur ca Miscarea Populara este partidul viitorului”, a declarat seful statului in aplauzele celor prezenti la Palatul Parlamentului.

 

83 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger