Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Basescu, cautat la Cotroceni

Basescu, cautat la Cotroceni

Autor:

Situatie greu de inteles. Fostul presedinte, asteptat joi in fata instantei bucurestene, in “dosarul Flora”, nu a ajuns in fata magistratilor, dintr-un motiv cu totul aparte.

 

TRAIAN BASESCU FANE 10 401x500 Basescu, cautat la CotroceniLucrurile au stat astfel: magistratii de la Tribunalul Bucuresti au amanat cauza. Totul dupa ce, din cate anunta televiziunile de stiri, s-a aflat ca Traian Basescu a fost citat la adresa de la Cotroceni, adica la sediul Presedintiei, la care actualul sef al PMP-ului nu se mai prezinta, constant, de cand nu mai ocupa functia de sef al statului, adica de la finele lui 2014.

Cum anume s-a ajuns la aceasta situatie, nu e foarte clar. Ce se stie este faptul ca analiza in dosarul de fata – si anume cererea procurorilor de a se redeschide cauza- va fi reluata peste doua saptamani. Cand, foarte probabil, eroarea va fi reparata, iar citatia va fi trimisa la adresa corecta.


2 comentarii to Basescu, cautat la Cotroceni

  1. cornelg

    Nu stii ce sa apreciezi mai intai:scriitura fina,condeiul sprintar,ideile debordand de originalitate sau curajul de a spune ce gandesti.Mare om,mare caracter acest CS,mare de tot!Bravo!

  2. cobe

    Aiurea,citatia a fost facuta la caterinca pentru a mai amana cateva saptamani cercetarea,audierea martafoiului,in final va fi trasa pe dreapta cu nup.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!