AcasăPoliticaBasescu, campanie cu perversiuni: Am sa-i dezbrac pe toti!

Basescu, campanie cu perversiuni: Am sa-i dezbrac pe toti!

Pentru ca se afla la final de mandat si nu mai are nimic de pierdut, presedintele Traian Basescu ii ameninta pe aspirantii la prima functie in stat cu dezvaluiri incendiare.

Traian Basescu promite sa faca dezvaluiri despre candidatii la Presedintie

Prin demersul sau, seful statului recunoaste ca vrea sa plateasca niste polite politicienilor care l-au jignit in tot acest amar de vreme. „S-a ajuns la un lichelism incredibil si acum, eu mai am 4 luni de mandat, nu mai am nimic de pierdut. Voi spune tot ce stiu”, a declarat seful statului, in cadrul unei emisiuni televizate.  Ca sa dea si o nota de civism actiunii sale, Basescu a sustinut ca este indicat chiar ca electoratul sa aiba cat mai multe informatii despre viitorii candidatii. ”Despre mine s-a stiut tot. Si unde am coastele. (…)   Sunt unii candidati care au lucruri ascunse in CV. Cand ai apartinut de anumite institutii si nu-ti treci in CV si vrei sa fii presedintele Romaniei, acest lucru nu ai cum sa-l faci. Voi scoate totul la iveala, pentru ca publicul merita sa stie tot despre un candidat. Nu despre familie, bineinteles, dar CV-ul si alte lucruri trebuie cunoscute. O sa-i dezbrac public”, a mai spus Traian Basescu. Pana sa ia la puricat CV-urile prezidentiabililor, presedintele le-a facut cate o scurta caracterizare principalilor aspiranti la prima functie in stat.  Asa am aflat ca Victor Ponta este „o sluga” si ca ar fi un presedinte rau pentru Romania, in timp ce Klaus Iohannis fie este prea naiv, fie are o agenda ascunsa. De departe insa, cea care s-a bucurat de toata atentia lui Basescu a fost democrat-liberala Monica Macovei, acuzata din start de oportunism. „Monica Macovei a fost in stare de profunde compromisuri in interiorul PDL ca sa-si atinga obiectivul de a fi europarlamentar. Acum are garantata pensia de 4.000 de euro dupa ce termina si al doilea mandat si sigur venim si la prezidentiale ca vrem sa ne jucam”, a conchis seful statului.

Ministrii lui Ponta, necorespunzatori

Daca premierul nu vine cu alte nominalizari mai potrivite, Traian Basescu ia in calcul sa-i respinga pe Claudiu Manda – propus pentru portofoliul Bugetului si Rozalia Biro – propusa pentru Ministerul Culturii. „Mai astept pana maine. Pe de-o parte pentru a-i da premierului un timp in care sa faca noi propuneri, cele doua fiind considerate de mine necorespunzatoare, dar mai este o varianta — poate cei doi isi dau seama ca este caciula prea mare. Mai astept pana maine. Daca Victor Ponta nu vrea sa inteleaga ca un Guvern nu poate sa aiba ministrul Bugetului un domn care s-a ocupat Casa de Cultura a Studentilor si o doamna la Cultura care nu intelege bine limba romana, nu voi avea ce sa fac si voi avea maine o reactie”, a afirmat seful statului.

[poll id=”812″]

author avatar
Adelina Ionicel
890 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger