AcasăPoliticaBasescu a mers cu trenul, comunicand impresii pe Facebook

Basescu a mers cu trenul, comunicand impresii pe Facebook

Pe durata calatoriei catre Brasov, Traian Basescu si-a facut timp sa comunice si cu prietenii virtuali

Au trecut deja cateva zile de cand s-a dat startul campaniei electorale, asa ca liderii si reprezentatii formatiunilor politice au turat motoarele, incercand sa faca tot ce pot pentru a convinge electoratul sa ii voteze, pe ei sau candidatii partidelor pe care ii reprezinta, la apropiatele alegeri.

Pe durata calatoriei catre Brasov, Traian Basescu si-a facut timp sa comunice si cu prietenii virtuali

Seful PMP a luat, de exemplu, calea Brasovului. A ales un tren pentru a ajunge, dis de dimineata, in orasul de sub Tampa. Unde, pe langa faptul ca a asistat, alaturi de alti lideri ai „popularilor”, la un eveniment de comemorare a Revoltei anticomuniste din 1987, a participat si la lansarea candidatilor filialei locale a PMP-ului la viictoarele alegeri.

Insa pana sa ajunga la destinatie, Traian Basescu nu s-a dat in laturi cand a fost vorba sa-si comunice impresiile, la cald, chiar din vagonul trenului in care a calatorit. Si nu oricum, ci chiar live pe Facebook, cum se tot poarta in ultima vreme si in randul politicienilor. „In tren e placut, e cald. Trenul respecta perfect graficul de mers, n-are intarzieri, lumea pare binedispusa in vagon si noi abia asteptam sa ajungem la Brasov”, a descris Basescu atmosfera de calatorie.

Daca pe fostul presedinte a parut sa nu il deranjeze nimic in timpul calatoriei cu trenul, nu la fel au stat lucrurile in cazul actualului prim-ministru. Pentru ca nu putini au fost cei care si-au amintit faptul ca, joia trecuta, premierul Ciolos a urcat intr-un avion de linie, pentru a ajunge la Timisoara, fiind, insa, nemultumit de faptul ca a constatat ca nu se pot plati cu bani romanesti produse achizitionate la bordul companiei respective.

author avatar
Cristina Stefan
183 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cita manipulare la Basescu merge cu trenul sa zica lumea ca el este sarac si merge cu omul de rind. Mai Basescule nu mai tine manipularea s-au prins romani ce fel de om esti, nu mai incerca variante de manipulare ca nu te voteaza nimeni. Chira nu iti este rusine pt. ce faci da bani inapoi furati de tine si gasca ta de portocalii, pe uni i-ai vopsit in galben la PNL si pe uni le-ai pus marul in gura la PMP RUSINE SA ITI FIE >

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger