Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Basescu a anuntat retragerea PMP-istilor de la audierile ministrilor: nu vrem sa giram acest Guvern

Basescu a anuntat retragerea PMP-istilor de la audierile ministrilor: nu vrem sa giram acest Guvern

Autor:

Senatorii si deputatii PMP au decis sa nu mai participe la audierile celor porpusi sa faca parte din viitorul Cabinet – proceduri aflate in plina desfasurare la momentul de fata.

 

15135729 1432332833446930 64821748767816624 n basescu Basescu a anuntat retragerea PMP istilor de la audierile ministrilor: nu vrem sa giram acest GuvernDecizia si-a gasit confirmare chiar din glasul liderului formatiunii, Traian Basescu, cel care a anuntat ca “PMP se retrage de la audieri si nu participala sedinta de investitura”. La nivel de motive pentru luarea unei astfel de hotarari, fostul sef al statului a mentionat  urmatorul aspect: “nu vrem sa giram acest Guvern instalat de Iohannis, Dragnea si Tariceanu, nici macar prin prezenta noastra la activitatile care se vor desfasura astazi (joi-n.r)”.

Pana la momentul de fata, 14 dintre ministrii propusi pentru a face parte din Executivul Tudose au primit aviz favorabil de la comisiile de specialitate ale Legislativului.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!