Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Avocatul Elenei Udrea a anuntat cand depune apelul: Nu ne asteptam la o asemenea condamnare

Avocatul Elenei Udrea a anuntat cand depune apelul: Nu ne asteptam la o asemenea condamnare

Autor:

Aparatorul legal al fostei sefe a PMP a facut primele precizari publice, la scurta vreme de cand s-a aflat despre decizia in prima instanta a Inaltei Curti in cazul Elenei Udrea.

 

ELENA UDREA FANE 11 Avocatul Elenei Udrea a anuntat cand depune apelul: Nu ne asteptam la o asemenea condamnare“Nu exista niciun fel de proba clara in ceea ce priveste situatia dnei Elena Udrea (…) Apararea nu si-a spus inca ultimul cuvant. Asteptati-va sa dam absolut toate argumentele (…) nu am epuizat toate argumentele apararii”, a asigurat avocatul fostului ministru al Turismului, intr-o interventie la Romania TV.

Totodata, aparatorul legal al Elenei Udrea a anuntat ca va merge, in prima parte a zilei urmatoare, la instanta, pentru a formula apelul fata de decizia -pe fond- de condamnare la sase ani de inchisoare a clientei sale. “Evident (va exista un apel-n.r). Maine dimineata voi inregistra apelul la ICCJ, nu avem nicio secunda de pierdut pe acest palier”, a mai precizat avocatul fostului ministru, inainte de a adauga ca asteapta motivarea deciziei de marti.

“Nu m-as fi asteptat, insa, la o asemenea modalitate de interpretare a probelor de catre judecatori (…) nu ne asteptam (…) la o asemenea condamnare”, a admis avocatul.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!