Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Aviz pozitiv in Parlament pentru referendumul pe Justitie

Aviz pozitiv in Parlament pentru referendumul pe Justitie

Autor:

Senatorii si deputatii juristi au dat unda verde, cu unanimitate de voturi, cererii adresate de catre primul om in stat, cu privire la organizarea unui referendum, pe Justitie.

 

Parlament plen Narcis Pop 29 Aviz pozitiv in Parlament pentru referendumul pe JustitieAsadar, atat parlamentarii pesedisti, cat si cei liberali, dar si ai USR-ului au avizat aceasta solicitare venita de la Cotroceni, in cadrul sedintei Comisiilor juridice reunite pe ordinea de zi a careia a stat doar acest unic punct pe ordinea de zi.

Este vorba despre scrisoarea pe care Klaus Iohannis le-a adresat-o presedintilor celor doua Camere – Tariceanu si Dragnea- prin care solicita “consultarea Parlamentului” cu privire la o consultare publica. Pe 24 ianuarie, Administratia Prezidentiala anunta ca Iohannis “a declansat, in conformitate cu prevederile art. 90 din Constitutia Romaniei, procedura privind organizarea unui referendum national prin care poporul sa-si exprime vointa cu privire la urmatoarea problema de interes national: Continuarea luptei impotriva coruptiei si asigurarea integritatii functiei publice”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!