Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Aviz favorabil. Deputatii juristi n-au stat in calea cererii DNA pe numele lui Udrea

Aviz favorabil. Deputatii juristi n-au stat in calea cererii DNA pe numele lui Udrea

Autor:

Reprezentantii Comisiei Juridice a Camerei au dat unda verse celei mai noi cereri formulate de catre anchetatorii DNA pe numele fostului ministru al Turismului.

 

ELENA UDREA FANE 192 Aviz favorabil. Deputatii juristi n au stat in calea cererii DNA pe numele lui UdreaCeea ce inseamna ca deputatii juristi s-au declarat de acord ca Udrea sa fie urmarita penal de DNA, in dosarul privind fondurile folosite in cadrul campaniei electorale din 2009, cand fostul ministru era membru al PDL.

E important de avut in vedere faptul ca raportul Comisiei Juridice este doar unul consultativ. Si ca putere de decizie in cazul solicitarii procurorilor de a obtine aviz pentru extinderea cercetarilor facute in cazul lui Udrea, in dosarul in care e deja suspectata de spalare de bani, il va avea votul de plen, de marti. “Este evident ca intrarea mea in campanie enerveaza foarte tare, pentru ca pana la urma faci dosare unor politicieni incomozi”, a declarat Udrea, de la Parlament, dupa ce s-a aflat rezultatul votului.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-10-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!