AcasăPoliticaAvionul vicepremierului rus nu a fost lasat sa survoleze spatiul romanesc

Avionul vicepremierului rus nu a fost lasat sa survoleze spatiul romanesc

Aeronava la bordul careia se afla vicepremierul Dmitri Rogozin nu a primit, vineri, acordul autoritatilor de la Bucuresti sa survoleze spatiul autohton, au anuntat televiziunile de stiri.

UPDATE: Replica oficialului rus nu s-a lasat asteptata, in sensul in care vicepremierul Rogozin a postat pe Twitter un mesaj, in rusa. Mai exact, a scris ca: „autoritatile din Romania au pus in pericol pasagerii avionului S7, femei si copii. Combustibilul era suficient doar pana la Minsk. Asteptati raspuns, nemernicilor”, potrivit romaniatv.net.

Situatia si-a gasit , ulterior, confirmare din directia MAE. „Romania nu a fost de acord ca avionul in care se afla vicepremierul rus Dimitri Rogozin sa traverseze spatiul aerian al tarii, au declarat, vineri, pentru Agerpres reprezentanti ai Ministerului Afacerilor Externe, adaugand ca motivele deciziei nu pot fi detaliate”, conform antena3.ro.

Zborul in cauza pornise de la Moscova spre Chisinau, oficialul rus primind o invitatie de la liderul Republicii Moldova de a fi prezent la un eveniment.

author avatar
Andrei Coman
249 afisari

2 COMENTARII

  1. O actiune necugetata, chiar dementa din partea autoritatilor romane de a nu lasa un avion cu multi pasageri civili (femei si copii) de a survola spatiul Romaniei. Rusine si tara noastra merita tot raspunsul pentru o astfel de comportare care putea deveni criminala in caz ca se putea intampla ceva rau cu avionul respectiv. Alte tari memebre ale UE ca Polonia, Slovacia si Ungaria au permis trecerea avionului. Suntem cei mai mari pupincuristi din lume sau nu ? Atitudinea dusmanaosa a Romaniei fata de Rusia nu ne va ajuta cu nimuc, ba dimpotriva. Si vom merita asta cu varf si indesat. Comentatorii de la diferite televiziuni care au anuntat asa cum au anuntat evenimentul si au mai luat si interviuri prostului de Corlateanu sau ale lui Diaconescu, fosti prosti ministri de externe, atata focul si mai mult. Dar nici cu Melescanu nu ne este rusine, un bosorog senil si fara diplomatie. O tara condusa de imbecili.

  2. Romania sclava SUA condusa de jigodii Dormi popor roman imbecil si pupincurist de bocanc american!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger