AcasăPoliticaAvionul lui Ponta, deturnat de Dobritoiu

Avionul lui Ponta, deturnat de Dobritoiu

Starniti de liberalul Corneliu Dobritoiu si de pedelistul Traian Igas, senatorii din Comisia de aparare nu se grabesc sa-i aprobe premierului cumpararea unei aeronave pentru uzul demnitarilor.

Desi PNL isi doreste cu ardoare ca Victor Ponta sa zboare, liberalul Corneliu Dobritoiu (foto jos) nu-i aproba premierului cumpararea unui avion
Corneliu Dobritoiu
Victor Ponta

Ordonanta prin care Executivul  autorizeaza MApN sa incheie, in acest an, un contract de leasing pentru achizitionarea unei aeronave destinate exclusiv zborurilor speciale s-a impotmolit pe masa Comisiei conduse de Corneliu Dobritoiu, fost ministru al Apararii in Guvernul Ponta I. Amanarea avizului este pusa de Dobritoiu pe seama ”chestiunilor legate de oportunitatea unei astfel de achizitii, in raport cu celelalte nevoi ale Armatei”.

”Poate dorim o naveta spatiala in momentul in care vom intra in contact cu alte civilizatii, sunt de acord. Necesitatea este la ea acasa, oportunitatea trebuie analizata”, a prezentat Dobritoiu intr-un mod plastic situatia. Liberalului hotarat sa-i taie aripile lui Ponta i s-a alaturat si pedelistul Traian Igas (fost ministru de Interne in Guvernul Boc). ”La inceput ni s-a prezentat ca fiind un avion multirol pe care sa-l foloseasca Armata in diverse misiuni. Sigur ca a fost doar o actiune mascata a Guvernului, pentru ca, ulterior, sa aflam ca este vorba de un avion care sa fie folosit de demnitarii statului roman si aici ma refer la primul-ministru”, a acuzat Igas, adaugand si ca el personal nu este de acord cu achizitia.

author avatar
Simona Badulescu
847 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger