Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Avertismentul lui Dragnea, pe fondul evaluarii Guvernului: “cine este foarte agitat, greseste”

Avertismentul lui Dragnea, pe fondul evaluarii Guvernului: “cine este foarte agitat, greseste”

Autor:

In asteptarea aflarii concluziilor raportului de evaluare a activitatii guvernamentale, pe fondul definitivarii acestuia din urma seara trecuta tarziu, seful PSD-ului a facut cateva precizari.

 

LIVIU DRAGNEA FANE 8 332x500 Avertismentul lui Dragnea, pe fondul evaluarii Guvernului: cine este foarte agitat, gresesteSi anume a explicat ca raportul va fi discutat cu doar cu ministrii si cu premierul, ci va fi prezentat si public, cat sa “inteleaga toata lumea despre ce e vorba”. Totodata, Liviu Dragnea a subliniat, duminica seara, de pe treptele sediului PSD-ului, ca nu a vorbit niciodata despre remaniere, dar a si avertizat ca “cine este foarte agitat, greseste”.

Ramane, asadar, de vazut cand anume se va afla public la ce concluzii s-a ajuns in privinta modului in care au aplicat Grindeanu si ministrii sai programul de guvernare, dar si daca se vor face schimbari la nivelul actualei echipe de la Palatul Victoria, cum s-a vehiculat intens in ultimele zile. O eventuala astfel de decizie ar urma sa fie luata in cadrul Cex-ului PSD, de la mijlocul saptamanii.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 17-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!