Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Audierile continua la Parlament. Fifor, ironic la adresa unui fost ministru pedelist

Audierile continua la Parlament. Fifor, ironic la adresa unui fost ministru pedelist

Autor:

Inainte de a incepe noua runda de audieri, aflate in plina desfasurare la momentul de fata, pesedistul Fifor, cel care conduce forul parlamentar constituit pentru a face verificari pe marginea alegerilor din 2009, a facut cateva comentarii pe baza recentelor declaratii ale fostului ministru Berceanu.

 

544733 503920502959053 1622575524 n fifor 390x500 Audierile continua la Parlament. Fifor, ironic la adresa unui fost ministru pedelist“Domnul Berceanu are un stil special, aparte, de a se exprima in spatiul public (…) Sunt mai multe tipuri de comunicare (…) se trimit mail-uri (…) adica urmam toti pasii”, a replicat Fifor afimatiilor fostului pedelist, care vorbea despre faptul ca ar fi primit invitatia de a se prezenta la comisie prin sms. Chiar si asa, social-democratul n-a putut spune daca s-a folosit mail-ul pentru a-i trimite o invitatie ui Berceanu, trimitand catre echipa de comunicare.

A spus, in schimb, ca Radu Berceanu urmeaza sa ajunga in cursul zilei, in fata membrilor forului parlamentar. Nu fara sa ironizeze o alta declaratie a celui dintai, care intreba, recent, – in conditiile in care nu se afla in Bucuresti- cine anume plateste deplasarea pana in Capitala. “O sa ne vedem azi cu domnul Berceanu, inteleg ca in cele din urma a confirmat. Ne gandisem sa facem o cheta sa putem sa-i decontam cheltuielile de transport, dar inteleg ca totusi a rezolvat problema financiara si va veni la comisie”, a spus social democratul.

In alta ordine de idei, Fifor a explicat ca, desi saptamana trecuta anuntase numele fostului ministru pe lista politicienilor care urmau sa fie audiati marti, “domnului Videanu i-a fost transmisa invitatia. Nu avem un raspuns pana la ora asta”. Totodata, acesta a declarat si ca ca fostul presedinte Basescu nu va ajunge sa fie audiat la aceasta comisie parlamnetara de ancheta in aceasta saptamana.

E de mentionat faptul ca fostul pedelist Gheorghe Flutur a oferit, in prima parte a acestei zile, lamuriri membrilor comisiei parlamentare in cauza.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!