AcasăPoliticaAudieri pe banda rulanta: Boc, predecesorul lui Blaga la sefia PDL, martor...

Audieri pe banda rulanta: Boc, predecesorul lui Blaga la sefia PDL, martor la DNA

Emil Boc a incheiat trio-ul de fosti pedeslisti care s-au prezentat, in aceasta prima parte a zilei, la DNA Ploiesti.

UPDATE: Dupa ce a iesit de la audieri, in jurul orei 12.30, fostul premier Boc a facut cateva precizari cu privire la aspectele pe care le-a comunicat anchetatorilor. „Am dat o scurta declaratie in calitate de martor si am raspuns la intrebarile organului de ancheta cu privire la procedurile de organizare si functionare din partid si din cadrul Guvernului”, sustinand ca doar atat poate declara in fata presei.

––-

Dupa ce in prima faza doi dintre fostii ministri ai PDL-ului, Ion Ariton si, respectiv, Adriean Videanu, au ajuns sa discute cu procurorii, in calitate de martori, in dosarul in care fostul secretar general al formatiunii, ulterior lider al partidului in cauza este cercetat pentru trafic de influenta. „Am fost invitat in calitate de martor intr-un dosar aflat pe rolul DNA Ploiesti si ma duc sa vad despre ce este vorba”, a anuntat Emil Boc, in momentul in care a ajuns la Ploiesti, la sediul serviciului teritorial al institutiei conduse de Laura Kovesi.

Cititi si: Fostii ministri Ariton si Videanu, cu explicatii la DNA Ploiesti

Va amintim ca fostul premier conducea PDL-ul in 2009, adica la momentul in care procurorii ancheteaza provenienta unor sume de bani despre care spun ca ar fi ajuns la partidul respectiv. Si in aceasta calitate au considerat, cel mai probabil, procurorii ca Boc poate oferi detalii semnificative anchetei aflate in derulare.

Ramane de vazut daca Emil Boc va face si alte precizari la momentul la care va parasi sediul DNA-ului din Ploiesti.

author avatar
Cristina Stefan
220 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger