AcasăPoliticaAtacuri incrucisate, dupa ruperea USL. Rivalii vor capetele lui Ponta si Antonescu!

Atacuri incrucisate, dupa ruperea USL. Rivalii vor capetele lui Ponta si Antonescu!

Ruptura USL, intervenita marti seara, a adus o sumedenie de atacuri incrucisate intre liderii PNL si PSD.

Dupa ce liberalii s-au retras de la guvernare, Ioan Chelaru, senator social-democrat, a anuntat ca exista posibilitatea ca PSD sa solicite indepartarea liberalului Crin Antonescu de la conducerea Senatului.

Chelaru sustine ca la nivelul PSD exista o decizie politica prin care se stabilise foarte clar ca Antonescu nu va fi inlocuit, dar social-democratii dau semne clare de razgandire din cauza atitudinii avute de presedintele Senatului.

„Dupa atitudinea avuta de Antonescu marti seara, dupa modul in care domnul Crin Antonescu a vorbit despre PSD, despre Victor Ponta si despre cum ar trebui condusa Romania, trebuie sa analizam daca domnul Crin Antonescu mai merita sa fie la conducerea Senatului” a declarat Ioan Chelaru, conform Romania TV.

In schimb, Crin Antonescu sustine ca Victor Ponta ar trebui sa demisioneze din functia de premier „pentru ca a primit mandatul in fruntea unui guvern al USL din care faceam si noi parte si pe un program politic la care si noi aveam contributie. In urma retragerii a aproape jumatate din Guvern, reactia fireasca ar trebui sa fie demisia sa”.

author avatar
Cristi Ionita
323 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger