Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Atacul lui Geoana: un ofiter acoperit moderand o dezbatere prezidentiala, de Cartea Recordurilor

Atacul lui Geoana: un ofiter acoperit moderand o dezbatere prezidentiala, de Cartea Recordurilor

Autor:

Invitat pentru a doua oara in fata comisiei parlamentare de ancheta privind alegerile din 2009, Mircea Geoana a raspus intrebarilor alesilor neamului care fac parte din acest for.

 

Mircea Geoana Suspendare Basescu Narcis Pop 2 Atacul lui Geoana: un ofiter acoperit moderand o dezbatere prezidentiala, de Cartea RecordurilorAdica atat intrebarii actualului parlamentar Turcescu, in privinta ponderii pe care considera ca a avut-o vizita lui Geoana la afaceristul Vintu, in pragul prezidentialelor din 2009, cat si a Stelutei Cataniciu, reprezentanta ALDE, in privinta moderatorului dezbaterii prezidentiale de la acea vreme. Care moderator a fost, se stie, Robert Turcescu – jurnalistul care a iesit, intre timp, in fata presei, mai exact in toamna anului 2014, dezvaluind ca ar fi fost ofiter acoperit. “Lumina pe care o revarsa abundenta de dezvaluiri asupra acelui moment ne face sa ne uitam cu ochi proaspeti la acel moment. Cred ca suntem in Cartea Recordurilor, in care un ofiter acoperit modereaza o dezbatere prezidentiala. (…) Nu stiu daca exista undeva in lumea democratica, cat de cat autentica, o situatie in care un ofiter acoperit sa modereze…”, a sustinut Geoana.

La randul sau, Turcescu a subliniat ca temele de discutie au fost stabilite anterior cu staff-urile de campanie si “nu a fost nicio surpriza” in aceasta privinta.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!