AcasăPoliticaAsteapta puncte de vedere pe modificari. Toader: Nu facem experimente judiciare

Asteapta puncte de vedere pe modificari. Toader: Nu facem experimente judiciare

Tudorel Toader - ministrul Justiţiei

In conditiile in care reactiile nu s-au lasat asteptate, dupa ce a prezentat intentiile de modificare a Legilor justitiei, ministrul a dat de inteles ca mai asteapta pareri pe aceasta tema, remarcand faptul ca au fost pareri exprimate pe doua-trei propuneri, nu pe toate.

Vorbind din nou despre propunerile de modificare a Legilor justitiei, la cateva zile de cand le-a prezentat – in linii mari- in cadrul unei conferinte, Tudorel Toader a pus accent pe faptul ca vrea sa afle reactii in randul societatii, inainte de a definitiva forma proiectului de lege si de a-l trimite la Consiliul Superior al Magistraturii – for care urmeaza sa dea un aviz consultativ, nu si – spre consultare – la DNA, DIICOT sau Parchetul General.  „Voi trimite proiectul (…) dupa ce se va exprima toata lumea, societatea, toate organizatiile profesionale si in al doilea rand dupa ce se vor exprima puncte de vedere, opinii, critici cu privire la toate problemele pe care miercuri le-am enuntat”, a anuntat Toader, vineri dimineata.

„Nu facem experimente judiciare. Intr-un stat de drept nu faci experimente ca o fi bine sau nu o fi bine”, a subliniat oficialul guvernamental.

112 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger