AcasăPoliticaAspect neluat in calcul: obstacol in calea schimbarii sefului SGG

Aspect neluat in calcul: obstacol in calea schimbarii sefului SGG

(foto: gov.ro)

Hop neasteptat pentru premier, pe fondul speculatiilor ca prima functie in cadrul SGG-ului ar urma sa fie preluata de catre Victor Ponta.

(foto: gov.ro)

Desi Sorin Grindeanu le spunea jurnalistilor, seara trecuta, sa urmareasca Monitorul Oficial, in momentul in care a fost intrebat in privinta eventualei schimbari in fruntea Secretariatului General al Guvernului, vineri s-a aflat – in lipsa unui anunt in MO- ca actualul sef al SGG-ului – aflat in subordinea premierului- ar refuza sa contrasemneze ordinul care l-ar lasa fara functia de la Palatul Victoria.

Pas care zadarniceste nu doar schimbarea lui Mihai Busuioc din functia pe care o ocupa, din cate anunta televiziunile de stiri, ci si, pe cale de consecinta, instalarea unui succesor. Semnatura sefului SGG-ului este obligatorie pe orice act care ar urma sa ajunga spre publicare in Monitorul Oficial.

author avatar
Andrei Coman
274 afisari

1 COMENTARIU

  1. Bun de tot andrei coman!Desigur nu in meseria pe care este obligat sa o practice.Se vede la el o bucurie nemarginita cand neuronului sau i se pare ca evenimentele nu se mai pot desfasura asa cum spera „dusmanul de clasa”-din clasa lui de asta data.Bravo,dle!Continua tot asa si explica-ne dta ce va face capcaunul cel rau Grindeanu-care va fi inghitit de capcaunul si mai rau Ponta spre implinirea pohtei ce a pohtit zana cea buna cu mustata de la PSD-Dragnea.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger