Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Aspect neluat in calcul: obstacol in calea schimbarii sefului SGG

Aspect neluat in calcul: obstacol in calea schimbarii sefului SGG

Autor:

Hop neasteptat pentru premier, pe fondul speculatiilor ca prima functie in cadrul SGG-ului ar urma sa fie preluata de catre Victor Ponta.

 

001 palatul victoria 800x534 Aspect neluat in calcul: obstacol in calea schimbarii sefului SGG

(foto: gov.ro)

Desi Sorin Grindeanu le spunea jurnalistilor, seara trecuta, sa urmareasca Monitorul Oficial, in momentul in care a fost intrebat in privinta eventualei schimbari in fruntea Secretariatului General al Guvernului, vineri s-a aflat – in lipsa unui anunt in MO- ca actualul sef al SGG-ului – aflat in subordinea premierului- ar refuza sa contrasemneze ordinul care l-ar lasa fara functia de la Palatul Victoria.

Pas care zadarniceste nu doar schimbarea lui Mihai Busuioc din functia pe care o ocupa, din cate anunta televiziunile de stiri, ci si, pe cale de consecinta, instalarea unui succesor. Semnatura sefului SGG-ului este obligatorie pe orice act care ar urma sa ajunga spre publicare in Monitorul Oficial.


2 comentarii to Aspect neluat in calcul: obstacol in calea schimbarii sefului SGG

  1. TILICA

    ACEST CAZ DEMONSTREAZA CA RO ESTE UN STAT DE KKT, NICI IN EPOCA PRIMITIVA NU AVEA LOC ASEMENEA ABERATIE. DA RO ESTE UNSTAT DE KKT PT CA INSTITUTIILE SI LEGILE SALE SUNT DE KKT , ACESTE SUNT CONCEPUTE SI ELABORATE DE CATRE BOSCHETARI ORDINARI, DE CAPCAUNI SI MAIMUTOI FARA DISCERNAMAT , DE CATRE LEPRE SI JIGODII ORDINARE CE FAC UMBRA PAMANTULUI DEGEABA………………..NICI DUPA MII DE ANI NU REUSIM SA REALIZAM CE-I CU ACEASTA ADUNATURA UMANOIDA DE SE NUMESTE ROMANIA ……….

  2. cornelg

    Bun de tot andrei coman!Desigur nu in meseria pe care este obligat sa o practice.Se vede la el o bucurie nemarginita cand neuronului sau i se pare ca evenimentele nu se mai pot desfasura asa cum spera “dusmanul de clasa”-din clasa lui de asta data.Bravo,dle!Continua tot asa si explica-ne dta ce va face capcaunul cel rau Grindeanu-care va fi inghitit de capcaunul si mai rau Ponta spre implinirea pohtei ce a pohtit zana cea buna cu mustata de la PSD-Dragnea.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!