AcasăPoliticaAsigurarea data de ministrul Transporturilor: ROMATSA nu e in pericol sa intre...

Asigurarea data de ministrul Transporturilor: ROMATSA nu e in pericol sa intre in faliment!

Chiar daca, dupa discutiile avute la Ministerul Transporturilor cu sindicalistii nemultumiti, nu s-a putut evita declansarea grevei generale, anuntata pentru maine dimineata, la ora 9, Razvan Cuc a iesit in fata presei anuntand cateva concluzii desprinse din discutiile avute cu reprezentantii.

In primul rand, ministrul a tinut sa spuna ca au fost doua teme mnajore de discutii – unul vizand modificarea planurilor de performanta si celalalt a prvederilor OG 46 si ca, avand in vedere ca e vorba de” modificari de aploare”, care nu se pot rezolva de pe o zi pe alta, s-a convenit asupra unui calendar de implementare a lor, in perioada urmatoare.

In al doilea rand, Cuc a tinut sa demonteze varianta speculata intens in ultimul interval, spunand cu subiect si predicat ca „ROMATSA nu este in pericol sa intre in faliment”, ca „s-a lansat o idee un pic falsa” si ca nu ar permite, ca ministru, asa ceva.

Cat despre greva controlorilor de trafic, oficialul guvernamental a declarat ca „sub nicio forma nu sunt probleme pe partea de siguranta aeronautica” si s-a aratat convins ca protestul de marti dimineata „va dura destul de putin”.

90 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger