Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Aproape 10.000 de carti de identitate emise in ziua votului

Aproape 10.000 de carti de identitate emise in ziua votului

Autor:

Se anuntase deja faptul ca romanii care vor sa voteze dar care, din diferite motive, nu au carte de identitate valabila se pot adresa lucratorilor de la evidenta populatiei, pentru a le fi emisa, intr-un timp foarte scurt, o un astfel de document.

 

carte Aproape 10.000 de carti de identitate emise in ziua votuluiIar cererea la acest capitol a fost una semnificativa. Din cate a anuntat, duminica dupa-amiaza, Monica Dajbog, purtatorul de cuvant al Ministerului de Interne, aproape 10 mii de romani s-au adresat organelor competente, chiar in ziua votului, cu o solicitare de eliberare- in regim de urgenta- a unor carti de identitate, prin intermediul carora sa isi poata exercita dreptul consitutional la alegerile parlamentare.

Va amintim faptul ca sectiile de votare de pe teritoriul tarii s-au deschis la ora 7 si urmeaza sa fie inchise la ora 21. Ceea ce inseamna ca, in situatia in care nu ati fost deja la vot, mai aveti inca la dispozitie in jur de trei ore si jumatate pana la inchiderea urnelor. Astazi se decide, prin vot, componenta viitorului Legislativ, adica a Camerei Deputatilor si a Senatului Romaniei.

sursa foto: newsar.ro    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!