AcasăPoliticaAparatura de ascultare la fereastra Olgutei Vasilescu

Aparatura de ascultare la fereastra Olgutei Vasilescu

Primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, i-a luat peste picior pe ofiterii SRI dupa ce, sustine ea, o masina ”ticsita cu tehica de ascultare”, apatinand Serviciului, a fost ridicata din fata insitutiei pe care o conduce pentru ca era parcata ilegal.

Olguta Vasilescu crede ca se afla in vizorul SRI
Interceptarea de la distranta a devenit un obicei in Romania
Autoturismul cu dispozitive de ascultare era parcat langa Primaria Craiova

Considerand poanta mult prea buna, Olguta Vasilescu a povestit pe contul de Facebook cum ”baietii de la SRI sunt atat de prosti incat au fost prinsi de Regia Autonoma de Transport Craiova”.  ”Astazi, RAT Craiova si Politia Locala au ridicat o masina parcata ilegal, in fata primariei, sub fereastra mea. Mai, baieti, mai… Nu v-am spus ca am camera de luat vederi in birou? Va dau eu caseta… Asa cevaaaaaa?”, a comentat primarita. Ulterior, aceasta a revenit, dandu-le o tema de dezbatere prietenilor de pe pagina de socializare: ”Ce credeti ca fileaza serviciile intr-o tara democratica? Primaria sau magazinul de papiote de vis a vis? Cert e ca aveam alte alteptari de la baieti… Asaaaa de prooosti?”.

SRI : Nu este masina noastra

In fata acestor acuzatii, reprezentantii SRI au declarat ca autoturismul nu apartine Serviciului, ci primarului din comuna doljeana Castranova, Dumitru Macesanu.  Acesta din urma a confirmat ca masina ii apartine, negand insa existenta dispozitivelor de ascultare. ”Nici nu se pune problema de asa ceva, n-am nicio legatura”, a afirmat Macesanu. Explicatiile celor de la SRI  nu i s-au parut deloc convingatoare Olgutei Vasilescu. ”Stiam ca este masina primarului de la Castranova, asteptam sa vad cum o sa motiveze ei (SRI- n.r.) aceasta situatie, pentru ca pentru primarul de la Castranova a sunat la RAT cineva de la SRI. Angajatii de la RAT m-au sunat pe mine si mi-au spus ca au ridicat o masina pe care trebuie s-o dea urgent inapoi”, a mai spus primarita.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
1.720 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger