Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Anuntul ministrului Muncii, in sedinta Guvernului, despre varsta de pensionare

Anuntul ministrului Muncii, in sedinta Guvernului, despre varsta de pensionare

Autor:

In contextul in care pe masa Guvernului, in sedinta aflata in lina desfasurare la momentul de fata, sta si Ordonanta de Urgenta ce vizeaza reglementarea pensiilor speciale, ministrul Muncii a facut cateva precizari pe acest subiect.

 

16684103 1234771709943861 4107420135290596573 n vasilescu 720x480 Anuntul ministrului Muncii, in sedinta Guvernului, despre varsta de pensionareIar printre aspectele pe care Olguta Vasilescu le-a adus in atentia premierului si a colegilor sai din Guvern in debutul sedintei de vineri a Cabinetului sunt acelea ca “nu sufera modificari nici baza de calcul si nu intervin schimbari in ceea ce priveste varsta de pensionare” si ca “niciuna dintre pensiile speciale aflate in plata nu va fi micsorata ca urmare a adoptarii prezentei ordonante”.

Totodata, ministrul Muncii a mentionat ca “masurile au fost adoptate in vederea adoptarii inechitatilor dintre categorii de pensionari, dar si contextul in care exista pensii de serviciu care au crescut si cu 300% in ultimii ani, ca urmare a cresterii salariale semnificative in respectivele domenii de activitate”.


1 Comentariu la Anuntul ministrului Muncii, in sedinta Guvernului, despre varsta de pensionare

  1. Academicus

    ,,… măsurile au fost adoptate în vederea adoptării ” și, în plus, a,, adoptării inechitătilor ”. Deci, ăștia adoptă inechităti. Ce cretini!


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!