AcasăPoliticaAnuntul ministrului Educatiei in privinta doctoratului lui Oprea: Voi semna

Anuntul ministrului Educatiei in privinta doctoratului lui Oprea: Voi semna

Se merge mai departe cu retragerea titlului de doctor in cazul Oprea. Cum decizia specialistilor de la CNATDCU nu s-a schimbat, in sensul in care tot considera ca teza de doctorat semnata de fostul ministru de Interne ar fi rezultatul unui plagiat, se parcurg pasii procedurali in urma carora Gabriel Oprea va fi vaduvit, in cele din urma, de titlul de doctor.

Mircea Dumitru este cel care va avea pe masa, cat de curand, actul prin care se va oficializa acest lucru.”Documentul prin care i se va retrage titlul de doctor lui Oprea este in elaborare azi (joi-n.r), in momentul in care voi primi pe masa hartia, voi semna”, a precizat ministrul Educatiei, citat de rtv.net.

Ramane de vazut cum va reactiona fostul vicepremier la aceasta situatie, avand in vedere ca luni, dupa ce a aflat ca specialistii CNATDCU au respins contestatia la verdictul de plagiat, anunta ca se va adresa justitiei, pentru a-si face dreptate, acuzand, printre altele, ca nu i-a fost „respectat dreptul la aparare”, in sensul in care nu a fost chemat de expertii care i-au pus aceasta eticheta pe lucrarea elaborata in urma cu 16 ani, pentru a-si spune un punct de vedere.

85 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger